SSMP

Het platform waar alle beveiligingssystemen samen komen

Waarom SSMP?

Vanuit de databron bieden wij klantgerichte oplossingen en diensten aan. Deze zijn geënt op klantgerichte overzichtelijke toepassingen, zoals: Digitaal Brandweerpaneel, digitale alarmcentrale, document- en eventbeheer en -visualisatie.

Alarmcentrale (PAC):

SSMP kan (via Alert) alle meldingen van uw beveiligingssystemen verwerken en opvolgen. De digitale meldkamer is volledig gecertificeerd volgens de Europese regelgevingen. Daarnaast beschikt de PAC over verschillende certificaten:

Meer info

VEBON-doormelding:

SSMP kan (via Alert) alle meldingen van uw brandmeldsysteem conform het zogenoemde VEBON-protocol doormelden naar de PAC. Bij een reguliere melding van het brandmeldsysteem mag de brandweer niet direct gebeld worden als de melding niet geverifieerd wordt door een gebruiker. Hierdoor gaat kostbare tijd verloren. Door technische verificatie van meldingen mag de brandweer direct worden gebeld en kan de inzet gestart worden.

Meer info

Digitaal Brandmeldpaneel:

Het Brandmeldpaneel is bedoeld voor de brandweer als informatiebron voor de brandbestrijding. De digitale variant van dit paneel zorgt voor meer informatie en flexibiliteit.

Meer info

Visualisatie:

Visualisatie van alle security-systemen op één platform/scherm(en). Ruim 400 fabrikanten beschikbaar en te koppelen op dataniveau in één omgeving. Controle, inzicht en sturing van systemen voior branddetectie, inbraak, camera’s, toegangscontrole, etc.

Meer info

Digitaal logboek, document- en eventbeheer:

Binnen een organisatie heeft u te maken met verschillende locaties waarbij verschillende security-systemen aanwezig zijn. Hoe gaat u het overzicht bewaken over logboeken, verloopdata van certificaten en alle restpunten vanuit onderhoud, beheer of inspecties?

Hiervoor bied Pilotsafe de oplossing!

Meer info

Meer veiligheid, minder onderhoud, lagere kosten!

Laat u informeren over onze mogelijkheden en bel ons voor persoonlijk contact.

Neem contact op