SSMP

Het platform waar alle beveiligingssystemen samen komen

Digitaal logboek en Documentbeheer

Voor het beheren van Documenten, Digitaal logboek, Events en Meldingen van uw securitysystemen gebruiken we een applicatie: Pilotsafe.

  • Digitaal logboek

Het vastleggen van onderhoud, beheer of storingen aan al uw technische beveiligingssystemen kost veel tijd, het wordt vaak dubbel gedaan. Met het digitale logboek heeft u als beheerder alles overzichtelijk geregistreerd. Als er een actie op een van de registraties noodzakelijk is, maakt u daarvan een event aan, zodat het zal worden toegekend aan de juiste verantwoordelijke. Met de Live-koppeling-module (optioneel) worden de meldingen direct digitaal in het logboek geregistreerd. Hierdoor maakt u aantoonbaar dat voldaan wordt aan alle wettelijk verplichte eisen. 

  • Documentbeheer

Binnen elk gebouw heeft u er mee te maken: van alle verschillende disciplines zijn er verschillende documenten. Of het nu gaat om een UPD, beveiligingsscan, installatieplattegrond of werkbonnen: er zijn altijd veel documenten die geordend bewaard moeten worden. Hiervoor biedt SSMP de module Documentbeheer, die nauw samenwerkt met alle leden van de organisatie en voor het onderhoudsbedrijf inzichtelijk is. Tevens wordt er voorkomen dat er van een document verschillende versies of kopie├źn in omloop zijn. U wenst tenslotte het onderhoud te laten uitvoeren op basis van de meest recente documenten. Mocht een document actie nodig hebben, dan koppelt u daar makkelijk een event of actie aan met prioritering en de juiste verantwoordelijke.

  • Dasboard / cockpit 

Het dasboard geeft een helder overzicht in de actuele status van al uw locaties, events, openstaande acties, logboeken en documenten. Het live monitoren van uw systemen is uiteraard opgenomen in het dasboard waardoor snel te zien is of en welk systeem in alarm, storing of uitschakeling staat.

Meer veiligheid, minder onderhoud, lagere kosten!

Laat u informeren over onze mogelijkheden en bel ons voor persoonlijk contact.

Neem contact op