SSMP

Het platform waar alle beveiligingssystemen samen komen

Monitoring & Alarmcentrale

De Alert-Group beschikt over twee hypermoderne Monitoring & Alarmcentrales.

Het productcertificaat EN-50518 (Europese normering) Monitoring and Alarm Receiving Centre met nummer K99479-01 is afgegeven voor de alarmcentrale op locatie Sliedrecht en op locatie Alblasserdam. De Alarmcentrale in Alblasserdam bevindt zich in het datacenter van Dataplace, welke voldoet aan de Trier III-eisen. Deze Europese norm EN 50518 ‘Monitoring en Alarm ontvangstcentrales’ beschrijft de eisen waaraan een particuliere alarmcentrale (PAC 102 – goedkeuring Ministerie van Justitie) moet voldoen om operationeel te functioneren.  Doel van deze norm is het vastleggen van business continuity gebaseerd op risicomanagement.

ALLES VERBINDEN MET SAFETY SECURITY MONITORING PLATFORM (SSMP)

Als bij de klant bijvoorbeeld behoefte is aan toegangscontrole, brandalarmmeldingen, cameratoezicht en bezoekregistratie, zorgt SSMP ervoor dat al deze vormen van dienstverlening in één allesomvattend gebouwbeheersysteem worden ondergebracht. Dit geïntegreerde systeem omvat de communicatie en IT-infrastructuur voor het hele gebouw.

Een dergelijk systeem wordt “PSIM +” genoemd  (Physical Security Information Management). SSMP biedt PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een traditionele alarmcentrale. SSMP biedt onafhankelijkheid (van leveranciers van subsystemen) en flexibiliteit. Hierdoor is SSMP in staat om volledige softwareplatform-connectiviteit aan te bieden die de gebruiker in staat stelt verschillende systemen te integreren en te beheren via één uitgebreide gebruikersinterface.

Via de digitale alarmcentrale kunnen we alle meldingen van uw beveiligingssystemen verwerken en opvolgen. De digitale alarmcentrale is volledig gecertificeerd volgens de Europese regelgevingen.

Meer veiligheid, minder onderhoud, lagere kosten!

Laat u informeren over onze mogelijkheden en bel ons voor persoonlijk contact.

Neem contact op